Felhasználónév

Jelszó


Regisztráció







· Főoldal
· AKCIÓS KÖNYVEK
· Hírek
· Keresés
· Vásárlás - Bevásárló kosár
· Böngészés
· Kapcsolat
· Segítség - GYIK
· Belépés





Részletes keresés
 
 A tehetség kibontakozása


 Szerző: Bagdy Emőke
Kövi Zsuzsanna
Mirnics Zsuzsa
  Kiadó: Helikon Kiadó, Budapest
  Kiadás éve: 2014
  ISBN: 9789632274270
  Oldalszám: 472
  Nyelv: Magyar
  Kategória: Társadalomtudományok»Pszichológia



Egy könyv, amely a tehetség tiszteletében, megbecsülésében és szeretetében született.

Másként közelít, mint a legtöbb, a tehetséges személyiséggel foglalkozó írás, mert egyrészt a jövő reménységeire, a fiatal tehetségekre koncentrál, másrészt szokatlan optikából: az eredetiség és a mögötte meghúzódó problémavilág sajátosságaira hívja fel a figyelmet. Amit feltár a tehetséges fiatalokra jellemző, közös vonásokból, azt az egyedi problémamintázatokkal, e páratlan belső világ egyedi jellemzőinek finom megmutatásával teszi teljesebbé.

Miben más és új, miért fontos ez a könyv? Mert cselekvő módon, segítő gyakorlattal szolgálja a tehetség szabad kibontakozását. Nagy kiterjedésű hazai kutatás nyomán a szerzők száz fiatal esetében igazolják a személyiség fejlődését elősegítő pszichológiai szolgálat eredményességét. Bizonyítékokon alapuló eredményeikből felragyog az az érték, hogy a tehetség abban is különleges, ahogyan csekély segítségre hatalmas pozitív változással válaszol.

A könyv minden szülőt és a nevelő munkában részt vevő szakembert megszólít, gyakorlati ötleteket adva a tehetségfejlesztésben alkalmazható intervenciókkal, lehetőségekkel kapcsolatban.

<< Vissza


Sajnos a könyv jelenleg nem rendelhető, de előjegyezheted.

Fontos információ! Az előjegyzés csak egy jelzés számunkra, hogy érdekel az adott termék: a biztos beszerzését nem tudjuk ígérni, csak azt, hogy e-mailben értesítünk, ha legközelebb lesz belőle megvásárolható példány.

KÉRLEK, CSAK ENNEK TUDATÁBAN JEGYEZD ELŐ A TERMÉKET!

Előjegyzés