Felhasználónév

Jelszó


Regisztráció







· Főoldal
· AKCIÓS KÖNYVEK
· Hírek
· Keresés
· Vásárlás - Bevásárló kosár
· Böngészés
· Kapcsolat
· Segítség - GYIK
· Belépés





Részletes keresés
 
 Tűz és víz - Romantikus Regények


 Szerző: Tami Hoag
  Kiadó: General Press Kiadó, Budapest
  Kiadás éve: 2011
  ISBN: 9789636432997
  Oldalszám: 224
  Nyelv: Magyar
  Kategória: Szórakoztató irodalom»Irodalom»Szerelmes regény



Katie Quaid sikeres üzletasszony, lakberendezési tanácsadással foglalkozik, miközben lelkesen részt vesz szülővárosa, Briarwood történelmi emlékeinek megóvásában, felújításában. Nyugodt, rendezett életét azonban fenekestül felforgatja, amikor új lakó érkezik a virginiai kisvárosba. Nick Leone éppen a Katie üzletének szomszédságában álló elhanyagolt épületet veszi meg, hogy olasz éttermet nyisson.

Amikor Katie átugrik új szomszédjához, hogy bemutatkozzon, azonnal elbűvöli a jóképű és sármos Nick. Miközben az étterem felújításán dolgoznak, a titokzatos múltú férfi és a tartózkodó Katie egyre közelebb kerülnek egymáshoz. De a városban csak Jégkirálynőként emlegetett Katie-nek ugyancsak megvannak a maga titkai, amelyeket a saját szíve védelmében inkább nem oszt meg senkivel. Nick azonban elhatározza, hogy lebontja a falakat, amelyeket a lány épített maga köré.

Vajon sikerül-e Katie és Nick szerelmének legyőznie az álmaik között feszülő ellentéteket? Vajon megtalálják-e az egymáshoz vezető utat?

Tami Hoag, a Magyarországon is népszerű írónő romantikus regénye két fájdalmas múltú ember lebilincselőn szép története.

<< Vissza


Sajnos a könyv jelenleg nem rendelhető, de előjegyezheted.

Fontos információ! Az előjegyzés csak egy jelzés számunkra, hogy érdekel az adott termék: a biztos beszerzését nem tudjuk ígérni, csak azt, hogy e-mailben értesítünk, ha legközelebb lesz belőle megvásárolható példány.

KÉRLEK, CSAK ENNEK TUDATÁBAN JEGYEZD ELŐ A TERMÉKET!

Előjegyzés