Felhasználónév

Jelszó


Regisztráció







· Főoldal
· AKCIÓS KÖNYVEK
· Hírek
· Keresés
· Vásárlás - Bevásárló kosár
· Böngészés
· Kapcsolat
· Segítség - GYIK
· Belépés





Részletes keresés
 
 Halálos vágy - Romantikus Regények


 Szerző: Brenda Joyce
  Kiadó: General Press Kiadó, Budapest
  Kiadás éve: 2002
  ISBN: 9789636432010
  Oldalszám: 392
  Nyelv: Magyar
  Kategória: Szórakoztató irodalom»Irodalom»Szerelmes regény



New Yorkban járunk, a 19-20. század fordulóján. Francesca, a csinos örökösnő rejtélyes bűnesetbe keveredik, amely személyesen is érinti: bátyja jegyesének a műtermébe törtek be. A különc lány nagy elszántsággal veti magát a nyomozásba, ám ezzel szinte egy időben újabb megoldandó feladattal találja magát szemben. Rick Bragg-gel, a gengszterek ellen küzdő rendőrfőnökkel kezd közös munkába. A férfi húgának is komoly szüksége van a segítségükre, ugyanis életveszélyesen megfenyegették, egy reggel pedig elrabolják a kislányát. A szálak a városon kívülre vezetnek, egy régi, kegyetlen ügyet felelevenítve.

Francesca és Rick izgalmas és cseppet sem veszélytelen nyomozása kettejük kapcsolatát erős vonzalommá alakítja, és összekuszálódott életüket tovább bonyolítja, amikor váratlanul megjelenik Rick gyönyörű felesége, aki négy éve hagyta el a férfit. Brenda Joyce legújabb regénye a szerelemről, a szenvedélyről és a lemondásról szóló megható, ugyanakkor rendkívül izgalmas történet.

<< Vissza


Sajnos a könyv jelenleg nem rendelhető, de előjegyezheted.

Fontos információ! Az előjegyzés csak egy jelzés számunkra, hogy érdekel az adott termék: a biztos beszerzését nem tudjuk ígérni, csak azt, hogy e-mailben értesítünk, ha legközelebb lesz belőle megvásárolható példány.

KÉRLEK, CSAK ENNEK TUDATÁBAN JEGYEZD ELŐ A TERMÉKET!

Előjegyzés