Felhasználónév

Jelszó


Regisztráció







· Főoldal
· AKCIÓS KÖNYVEK
· Hírek
· Keresés
· Vásárlás - Bevásárló kosár
· Böngészés
· Kapcsolat
· Segítség - GYIK
· Belépés





Részletes keresés
 
 A világ legnagyobb románcai


 Szerző: Bolyki Tamás, szerk.
  Kiadó: 2010 Alapítvány, Budapest
  Kiadás éve: 1999
  ISBN: 963859781x
  Oldalszám: 230
  Nyelv: Magyar
  Kategória: Riport



Sok legendás szerelem tarthatna igényt a világ legnagyobb jelzőjére, de mi csak azokat a történeteket válogattuk össze kötetünkben, amelyek a legviharosabbak, leglángolóbbak és a maguk korában leginkább foglalkoztatták a közvéleményt.

Olyan híres történelmi személyiségek kerültek be a válogatásunkba, akiknek többnyire viharos szerelme birodalmak sorsát határozta meg, remekműveket ihletett vagy éppen világraszóló pletykaáradatot indított el.

Kezdetben persze ez nem ment olyan gyorsan, mint manapság. Cleopatra és Antonius viszonyáról csak nagy vonalakban értesült a birodalom népe, a hírek tág teret biztosítottak a fantáziának. Napjainkban a felgyorsult információ-áramlások és a közerkölcsök romlásának köszönhetően szinte azonnal értesülhetünk a hírességek valamennyi intim pillanatáról. Ennek ellenére reméljük, hogy kötetünkben sok olyan ténnyel találkozhat, amelyről eddig nem is lehetett tudomása.

Elvégre még a legjobban értesült olvasó sem ismerhet minden apró titkot.

<< Vissza


Sajnos a könyv jelenleg nem rendelhető, de előjegyezheted.

Fontos információ! Az előjegyzés csak egy jelzés számunkra, hogy érdekel az adott termék: a biztos beszerzését nem tudjuk ígérni, csak azt, hogy e-mailben értesítünk, ha legközelebb lesz belőle megvásárolható példány.

KÉRLEK, CSAK ENNEK TUDATÁBAN JEGYEZD ELŐ A TERMÉKET!

Előjegyzés